"Ik wil met

mijn woorden mensen een portie geluk geven"

 

Lieve lezer

Welkom op deze pagina

Fijn dat je meer over mij wil weten.

Ik ben Nathalie De Jongh en het is mijn droom om de wereld elke dag een beetje mooier maken. Met woorden. Woorden die raken, vormgeven, doen tintelen en glimlachen. Woorden die verwarmen en betoveren. 

Ik wil mensen een portie geluk geven. Dat doe ik door te schrijven met veel liefde. Liefde voor persoonlijke verhalen, wensen, dromen en verlangens.

Het is mijn doel om de schoonheid van de verhalen van de mensen rondom mij zichtbaar te maken voor anderen. Ik wil de magie van het leven en de fonkeling die een diepe connectie tussen mensen met zich meebrengt delen. Met jou. Met de mensen die jij graag ziet.

Dat doel was er niet plots, meteen of in een vingerknip. De wens was er altijd, maar had tijd nodig om te groeien. Doorheen de jaren boetseerde ik mijn verlangen om met woorden te werken naar datgene waar ik zelf gelukkig van word. Het was en is een boeiende zoektocht. Een die me heerlijke avonturen oplevert.

Woordenwerk

Schrijven en vertellen is altijd al een grote aanwezige factor geweest in mijn leven, op zeer verschillende manieren. Ik studeerde journalistiek en werkte als journalist (o.a. voor Goed Gevoel), ontdekte het plezier van marketing en interne communicatie bij Zest Fresh Juice Bars en verfijnde mijn professionele (klanten)communicatie bij KBC. Op dit moment heb ik het geluk dat ik Kleine Keizerin kan combineren met een fijne job bij de uitgeverij Larcier.

Ik volgde jarenlang les aan de Woordacademie, had tijdens mijn studiejaren een succesvolle blog, stond op verschillende freepodia op het moment dat poetry slam in Antwerpen voet aan de grond kreeg en volgde een fantastische cursus Verhalen vertellen bij Mia Verbeelen aan dé Vertelacademie in Alden Biesen.

Gespiegeld​

Mijn mini-bedrijfje spiegelt wie ik ben. Ik hou van mooie woorden, van liefdevolle en respectvolle interacties en van betekenisvolle momenten.

Ik ben een jonge dertiger. In 2007 ontmoette ik Glenn, de man van mijn leven. In 2017 trokken we met onze familie en beste vrienden een week naar Corfu (onze tweede thuis) en beleefden we een sprookjeshuwelijk om nooit te vergeten. De liefde inspireert me elke dag, zowel in donkere als in lichte tijden.

Het leven is soms licht en soms zwaar. Mijn glas is niet halfleeg of halfvol, het is hervulbaar. Ik ben hoogsensitief, heel eerlijk, gedreven en vol enthousiasme om dingen te blijven optimaliseren. Ik heb al hard gevochten om te zijn wie ik vandaag ben en dat vertaalde zich onder andere in een burn-out en hier en daar een identiteitscrisis die me deed zien waar en hoe ik aan mezelf kon werken. Dat doe ik steeds met volle overtuging. Ik hou van het leven en die liefde zal ik altijd blijven delen.

Ik hoop daarom van harte dat Kleine Keizerin voor jou op een dag van betekenis mag zijn, of het nu over je eigen verhaal gaat of over een verhaal dat je cadeau wil geven.

Kleine Keizerin

Geen muze past me beter dan de Kleine Keizerin, het intrigerende personage in de Ivoren Toren uit Het Oneindige Verhaal van Michael Ende. Zij staat symbool voor het kloppende centrum van betoverende verhalen en ik wens dat ze me nog lang mag begeleiden op mijn verhaalreizen. 

 

Heb je een vraag?

Mail naar kleinekeizerin@outlook.com of stuur me een berichtje via Facebook of Instagram.

 

Ontwerp logo: Britta De Staebel

VOLG KLEINE KEIZERIN

  • Facebook Social Icon
  • Instagram