VOLG KLEINE KEIZERIN

Op Facebook

Op Instagram

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Ontwerp logo: Britta De Staebel

 

De reis van Leloo

Een hartverwarmend en modern sprookje over een bijzondere heldin

Het debuut van schrijfster Nathalie De Jongh en illustrator Matthieu Pelhate

NU OVERAL VERKRIJGBAAR

Een modern sprookje

 

Leloo woont in een stad waar het altijd donker is. Elke avond wordt ze samen met de andere kinderen naar de Lichtfabriek gebracht, maar niemand weet wat er ’s nachts precies gebeurt. Leloo heeft vaker dromen over een zonnig, groen eiland. Er klopt iets niet: waar is de zon? En waarom zijn er alleen kinderen in de Donkere Stad? Op een dag ontmoet Leloo de vlinder Toni. Ze ontsnappen en beginnen aan een verbijsterend avontuur dat alles voorgoed zal veranderen.

 

‘De reis van Leloo’ is een hartverwarmend verhaal voor alle leeftijden. Leuk om voor te lezen – en om zelf te lezen vanaf acht jaar.

Leerrijk en betoverend

'De reis van Leloo' is een verhaal met een boodschap voor ons allemaal, maar zeker voor kinderen die de wereld aan het ontdekken zijn. Ook kinderen die het soms moeilijk hebben, kunnen door het verhaal een duwtje in de rug krijgen. Leloo reist vanuit ‘het donker’ naar ‘het licht’ en dat doet ze niet alleen: de vriendschap met de vlinder Toni helpt haar over de hindernissen die ze tegenkomt en geeft de leuke momenten extra glans.

Dit zegt

Uitgeverij Beefcake Publishing

"De magische personages, de wondermooie woorden en levendige illustraties weten ieders hart zonder moeite te veroveren. Als bij toverslag voelt de lezer zich deel van deze fantasierijke wereld. 'De reis van Leloo' is een uitbundig verhaal vol spanning en feeërieke beelden. Het is een fantastische leeservaring en een ode aan de kindergeest."

 

DE REIS VAN LELOO

48 pagina’s, €15,00

ISBN 9789493111264

Hardcover, 20 x 20 cm

Je kan 'De reis van Leloo' hier bestellen:

Uitgeverij Beefcake Publishing

Standaard Boekhandel

Bookspot

Libris

Bol.com